Una col·lecció de Lancias per caure d’esquena

Si sou amants de Lancia, molt molt amants de la marca italiana… aneu amb compte: aquestest imatges poden provocar infarts, atacs de cor, ictus cerebrals i cagarrines repentines, per no parlar de trempera instantània i mullada de pantalons popular. Avisats esteu.

Acollonant, oi? Per als amants dels rallys i dels clàssics… el que s’amaga en aquestes instal·lacions és senzillament acollonant: mitja dotzena de Deltas, incloent un es-pec-ta-cu-lar Delta HF Turbo amb els refrigeradors al davant i la parrilla muntada… 5 o 6 Lancia 037, Deltas S4, Stratos, un 131 Abarth Rally… I això que pel que es veu, el paio encara diu que hi troba a faltar cotxes!! Com no sigui la merda de Delta del Jolly Club que portava en Sainz el 1993…

Es tracta de la col·lecció privada de Marco Bianchini, de Rimini. Aquí trobareu l’article original (en aleman) a Auto-Motor Uns Sport – el mateix que va aparèixer a Motor Klassic. A part de ser un afortunadíssim col·leccionista, Marco Bianchini també és el propietari d’un equip, anomenat K-Sport, que s’encarrega de mantenir i preparar altres Lancias històrics.

Bianchini és resident a San Marino, i tenin en compte que les instal·lacions que veieu a les fotos estan a Rimini, a escassos 20 kilómetres del principat… no és d’extranyar que molts d’aquests Lancia storicos hagin participat al Rally Legend San Marino.

Font: Auto-Motor Und Sport | TheAutoUnion

About these ads

One thought on “Una col·lecció de Lancias per caure d’esquena

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s