Què cal fer per passar d’un cotxe de rallyes a un de rallycross?

Tot i que en principi puguin semblar dues especialitats força similars entre sí, la realitat és que dels rallyes al rallycross hi ha molta més distància de la que sembla a primera vista. En aquest sentit, si creieu que treient el seient del co-pilot ja n’hi ha prou aneu molt desencaminats. En el següent video, cortesia de Ford Racing, es pot veure tot el procés de conversió pel que va passar el Ford Fiesta H.F.H.V (Hybrid Function Hoon Vehicle) del Monster World Rally Team, des de que el cotxe va arribar del Olympus Rally fins que va sortir camí de la cinquena ronda del Global Rallycross Championship a Las Vegas. Les tasques van des d’una cosa tan simple com treure el seient del co-pilot fins a canviar el motor amb especificacions de rallyes per un preparat fins més enllà dels 600 CV. I tot, en només dos dies!

Foto: Madmedia

About these ads

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Canvia )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Canvia )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Canvia )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Canvia )

Connecting to %s