Piston Heads prova l’Audi RS2

No és que abundin precisament les proves d’aquest Super-Audi, i és per això que m’ha fet gracia trobar aquest roadtest a Piston Heads (via TheAutoUnion). Resumint: un frankenstein, mig Porsche 993 Turbo, mig Audi 80 Avant: prestacions brutals, molt turbo-lag (mola, old-school!) i un 0-50kmh en 1.5 segons, més ràpid que el McLaren F1 en el seu moment! I és que ara amb tants E90 M3, tants C63 AMG Estate, tants Audi B7 RS4 Avant amb tropemil cavalls… l’RS2 en el seu dia, amb 315cv era la cosa més potent i salvatge que et podies tirar a la cara si volies un cotxe amb lloc suficient per portar a la teva familia amb equipatge de cap de setmana a esquiar. A veure si amb una mica de sort trobo un que no estigui destroyer… segur que seria un bon substitut del Meriva!

Article:
http://www.pistonheads.co.uk/news/default.asp?storyId=18810

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s