Una volta amb un Ford GT40… al Le Mans de 1967

És interessant de veure com la fisonomia del circuit quasi no ha canviat des de llavors, incloent els arbres al principi de la recta de Mulsanne, que segurament seria una de les coses que primer m’emportaria per endavant si hagués de fer millores al circuit. I que em dieu del so? impressionant. Sentir aquest cotxes a 240 milles per hora (!!!!) baixant per la recta de Mulsanne devia ser màgic! Que tenim ara? Doncs uns diesels que quasi ni se senten al passar per davant teu. No es que els d’ara no siguin espectaculars però, simplement que una mica de màgia si que s’ha perdut en el procés…..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s