Dos AE86 Sprinter Trueno… com una cabra!

toyota-corolla-ae86Carretera oberta. Si si… molt temerari i tot el que vulguis… però és que aquest cotxes… si no es porten així més val la pena no portar-los (jiji). Un altre vídeo de japonesos sonats, amb un parell d’Sprinter Truenos, a fondo… i amb un happy ending! M’encanta aquest cotxe: és simplicitat pura i dura: un motor de 4 cilindres, girant a tropemil voltes, tracció trasera, un pes molt, molt contingut… i rai, a fer cantus!

Ara pel que es veu, Toyota i Subaru estan treballant en una mena de AE86 Reborn amb motor Subaru, i seguint la mateixa filosofia que tan popular ha convertit aquest cotxe: lleuger, potent, motor atmosfèric (aquí realment no sé quin paper juga Subaru, m’imagino que en tot cas acabaria sent el motor del WRX)… però de ben segur, com pasa sempre, l’original sempre serà millor.

El vídeo el podeu trobar seguint aquest link.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s