Trophee Andros a la japonesa: Evo TME vs WRX STi vs R33 Skyline

Un altre petit gran vídeo de la gent de Best Motoring. Aquest cop amb un Mitsubishi Lancer Evo VI Tommi Makinen Edition, un Subaru Impreza WRX i un Nissan R33 Skyline GT-R, cos a cos en un circuit tot nevat. Qui serà el més ràpid?

Sorprén una mica el resultat, en la meva modesta opinió… i sorprén, primer, per la diferència bestial entre el primer i el segon… tot i que si tenim en compte que el Evo VI TME era el millor del millor de la casa Mitsubishi, el cotxe en el que es basava en grup A que portava en Makinen… i que el Subaru Impreza WRX era… bé, simplement un bon cotxe, el resultat és una mica més raonable; i sorprén també per ho bé que es comporta el Skyline, un cotxe que de ben segur no va ser dissenyat per anar sobre gel i neu… però que en aquesta battle no queda gaire enrera en relació a tot un campió del Món com és l’Impreza.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s