El Porsche 917 celebra el 40é aniversari

p08_0394_a5-580Sens dubte, el Porsche 917 és un dels cotxes de competició més celebres de tots els temps. I per Porsche, un dels cotxes que va marcar un abans i un després, ja que el 917 va ser el cotxe amb el que guanyaria per primer cop les 24 Hores de Le Mans el 1970 (i encara repetiria l’any següent).

Basat en el Porsche 908, el 917 es va presentar a la edició de 1969 del Saló de Ginebra, i pretenia aprofitar-se de les noves normes de la FIA (per aquella època la Comissió Esportiva Internacional, o CSI), que obligaven a construir 25 unitats per homologar i així  poder participar a la categoria Sport. Era la oportunitat que Porsche buscava per intentar de forma definitiva aconseguir la victòria absoluta a les 24 Hores de Le Mans.

Més fotos en alta ressolució i informació abundant… després del salt.

***

El motor triat per aquesta primera versió era el 12 cilindres bòxer, refrigerada per aire, de 4.5 litres i 520 cavalls. Més endavant vindrien versions de 4.9 litres, 5 litres… i les versions turbo, que en el cas del 917/30 que va participar a les Can-Am Series el 1973, va arribar a donar més de 1400 cavalls en configuració de qualificació, i 1100 en cursa. I pel que fa a la carrosseria… doncs n’hi havia per triari remenar: la primera versió era molt inestable… fet pel qual es va introduir el 917 K, famós gràcies a la pel·lícula Le Mans d’Steve McQueen, amb la decoració de l’equip Gulf; després van venir les versions de cua llarga o 917 LH… i les Can-Am amb els 917 Spyders 917/10 i 917/30. És per aquest motiu pel qual la versió que es va presentar a Ginebra el 1969 practicament no se sembla en res a les últimes unitats que va fer correr l’equip Penske a les Can-Am: el cotxe s’anava adaptant a cada circuit i a casa situació concreta.

El 1971 va acabar la reglamentació dels Sports de la que tant profit havia tret Porsche amb el 917, i és aquí quan es va decidir prendre part a la Can-Am Chellange Cup amb els 917/10 primer, i el monstruós 917/30 de 1200 cavalls… que era tan ràpid, que va haver de forçar a els organitzadors a canviar les normes prohibint així la participació a l’últim 917/30 a la temporada 1974.

En total es van fer 65 unitats del 917: 44 unitats del 917 K i del 917 LH (els coupes de cua curta i cua llarga), 2 PA Spyders i 19 unitats per competir a les Can-Am i a l campionat Interseries, amb més de 1400 cavalls. 7 d’aquests 917, incloent els guanyadors de Le Mans de 1970 i 1971, així com el 917/30 Spyder de les Can-Am estan exposats al nou Museu Porsche a Stuttgart-Zuffenhausen.

En aquest link estan referenciats tots els números de xasis del 917, així com els resultats que van obtenir. A Wikipedia també hi ha un extensiu article sobre aquest cotxe, amb molta informació pel que fa a les curses en les que hi va prendre part.

Més info i fotos a Autoblog, Autofiends i WorldCarFans

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s