Fotos de la Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics a Vic 2009

El passat diumenge va tenir lloc a Vic la segona Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics, organitzada un any més per la gent de l’Amics dels Clàssics d’Osona (ACO), amb un èxit aclaparador, si tenim present que a la Plaça Major de Vic quasi no hi cabia ni una agulla. Cotxes que anaven des d’un Citroën Traction Avant fins als Renault 8 TS’ i Gordinis, passant per Minis, rèpliques d’Abarth, Seats 1430, 127… Renault 5 Turbo, Alpine Turbos, o un Simca Rallye… Jaguar E-Types, un Rolls Royce, Escarbats o un parell d’espectaculars Porsche 911 RSR. No obstant aquesta impressionant llista de clàssics, la estrella va ser, sense cap mena de dubtes, el BMW E30 M3 grup A, que havia portat el malaurat Pep Bassas, quan corria el Campionat d’Espanya de rallys, exposat al costat del Renault 5 Copa amb el que es va proclamar campió del Volant RACC si no recordo malament (que algú em corretgeixi si m’equivoco).

2743115

En cosa d’un parell de setmanes penjaré la resta de fotos: en total hi vaig tirar unes 200 que valguin mínimament la pena, no solament dels cotxes expossats a la Plaça Major de Vic… sino també durant la ruta que es va fer per Osona: Sant Bartomeu del Grau, Olost de Lluçanés…

Si hi vau prendre part en la Trobada, i voleu saber si tinc alguna foto del vostre cotxe… sou lliures de preguntar. Un altre cosa és que les tingui o no… que en tinc de molts, però no de tots!

Trobareu les fotos després del salt…

***

7 pensaments sobre “Fotos de la Trobada de Vehicles Clàssics i Mítics a Vic 2009

 1. Voldria saber si tens alguna foto d’un Lancia Delta HF Integrale de color gris.
  Gracies

 2. Osti, doncs ara que ho dius no. Ja m’enrecordo del cotxe, estava aparcat al cantó de la organització… El cotxe m’encanta (més i tot que el Delta Evo últim, el gros) però diria que quan vaig anar a tirar un parell de fotos hi havia gent pel mig i vaig pensar ja la tirare després… però al final res de res. Ho sento.

 3. Si, ho sento…

  Sempre queda la possibilitat de quedar algun dissabte d’aquests que l’ACO es reunieix a l’Espai a Folgueroles per nar a fer una sessió de fotos amb el meu GT Turbo (el vermell que estava a la plaça de Vic), un E30 M3 del meu germà i el teu Delta… 3 formes de veure els rallys a finals dels 80s! No estaria malament com a reportatge jeje! Tracció davantera, trassera i total…

  Ho deixo sobre la taula…

 4. Mm…realment, tres mítics de les nostres carreteres!

  Però…ja saps: deixeu passar el Delta!!
  jejeje…

  MOLT XULES LES FOTOS!!!!
  😉

 5. Doncs, si puc el dissabte al matí m’acosto a l’esplai amb el Delta. a veure si ens i trobem.

 6. Ostres, jo aquest dissabte impossible perquè haig de fer coses a primera hora…

  Ja t’enviaré un mail… m’imagino que el dissabte del més que ve si que hi podré venir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s