Le Mans Series, 1000 km de Catalunya

lola-aston-martin-1Aquest cap de setmana s’han disputat la primera prova de les Le Mans Series, amb els 1000 km de Catalunya. A diferència de l’any passat, aquests cop no hem pogut gaudir ni dels Peugeots oficials amb el 908 HDi, guanyadors l’any passat amb Marc Gené al volant; ni l’equip oficial Audi Sport amb el nou R15. La crisis, diuen. La tan temuda crisi ha fet que ambdues marques canviesin el programa de les Le Mans Series, per passar a disputar només les 12 Hores de Sebring, com a preparació per la gran cita de l’any, les 24 Hores de Le Mans. Una llàstima però és el que hi ha.

lamborghini-murcielago-r-gt-61

No obstant, aquest any tenien sobre el paper dos Audi R10 en mans de l’equip Kolles… però a l’hora de la veritat, no han rendit com d’ells s’esperava. La nota positiva del cap de setmana ha estat el debut del Lola-Aston Martin, equip oficial que ha canviat els rapidíssims DBR9 per donar el salt a la categoria grossa, on lluitarà amb els ja anomenats R15 i 908 en la classe LMP1. Aquests han estat de fets els guanyadors finals, tot i que la victòria no ha estat tan amplia com esperava.

ferrari-f430-gt2-101

A la web del Circuit teniu tota la informació que vulgueu (i més) sobre els 1000 km de Catalunya. Aqui de moment, l’únic que us puc oferir són les millors fotos que he fet aquest cap de setmana 🙂 Les trobareu a continuació…

accident2

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: