Old-school Best Motoring: 1990 Sportcars Superbattle

old-school-sportscar-superbattleNo és el primer cop que penjo un video de Best Motoring. Realment aquests japonesos sí que saben com entretenir al personal. En aquest cas tenim un video una mica old-school de finals dels 80 (o principis dels 90) amb una graella bastant, bastant interessant: Porsche 964 Turbo, Nissan Skyline R32 GT-R, Ferrari Testarossa, Ferrari 348 tb, Honda NSX, Mazda RX-7, Toyota MR2 i un Porsche 928 GT. En una època on les ajudes electròniques encara era una cosa de ciència-ficció. I si a això li posem un terra lliscant…

… doncs tenim en Keichii Tsuchiya al volant del R32 GT-R fent meravelles, anant de canto allà on es podia… i on no es podia també! M’alegro pel guanyador… que és un cotxe que no diré però que personalment m’agrada molt – i em resulta curiós veure els dos Ferrari patint per mantenir-se en lo negro – vaia ferro que eren els cotxes italians a finals dels 80s! 🙂

Per poder veure el video podeu anar al enllaç de TheAutoUnion o directament al link de Daily Motion:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s