Ferrari F40 GTE i Porsche 996 GT1

walch2walch1walch5

Impressionants aquestes tres fotos que vaig trobar l’altre dia a TheAutoUnion.net. No em pregunteu ni on és això, ni qui hi està al darrera, perquè no en tinc ni idea (una mica d’ajuda si algú en té informació no estaria malament), fora de que els cotxes protagonistes són un impressionant Ferrari F40 GTE i un parell de no menys espectaculars Porsche 996 GT1. Tots aquests cotxes van prendre part en el les BPR Series, que venia a ser el campionat antecessor al que ara coneixem com el campionat FIA GT. En la meva modesta opinió, i simplement pels cotxes que van omplir les graelles de sortida d’aquelles series, les BPR Series són el millor campionat de GTs que mai s’ha disputat: a aquestes tres meravelles s’han de sumar cotxes com el McLaren F1 GTR, o el Lotus GT1.

I després està el Maserati preciós que penja de l’elevador… o aquest Can-Am (o el que sigui) que apareix a primer pla, de blanc: sembla un Porsche 908 però no m’atreviria a assegurar-ho. Un Chaparral pot ser, tenint en compte que aquest taller sembla amb quasi tota seguretat un taller americà?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s