Cars + Fast & Furious Tokyo Drift

Disney Pixar ja està treballant en una seqüela a la exitosa pel·lícula animada Cars, que si tot va bé s’estrenarà el 2011. Mentrestant, per que no decaigui la expectació, Pixar ha creat una serie de curts d’animació anomenada “Mater’s Tall Tales”, que s’emeten pel Canal Disney americà. Cada curt està basat en el camió amb cara de paletu de nom Mater, qui evoca històries pasades de quan va ser “matador” a Espanya, o membre d’una patrulla de rescat.

tokyomater_opt

En aquesta ocasió, Mater explica que un dia ell també va ser un import. I ho explica portant-nos a Tokyo, al més pur estil Fast & Furious Tokyo Drift, on després de ser exhaustivament modificat s’enfrontarà amb un tuneru-drifter-nipó: l’últim en arribar a la Torre de Tokyo, en una cursa pels carrers de la capital japonesa, es veurà desposeït de totes les seves modificacions.

Realment val la pena veure el video, no té desperdici… 🙂

Trobat a Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s