Prova japonesa del Mazda 787B

mazda-787b-lo-smallEl Mazda 787B segueix sent, a dia d’avui, l’únic cotxe en haver aconseguit la victòria a les 24 Hores de Le Mans equipant un motor rotatiu. Va ser l’any 1991… i per mi que seguiran sent els únics en haver-ho aconseguit… pels segles dels segles. I és que cap més fabricant toca aquesta tecnologia, a excepció de la pròpia Mazda. Ha plogut molt des de llavors, però el 787B, tot i el seu èxit fugaç, s’ha convertit en tota una icona a Le Mans per dret propi.

El fet és que avui he trobat aquest video per YouTube. És tracta d’un programa japonés (Best Motoring? Hot Version?) on proven aquesta màquina al circuit japonés de Mine. El so del motor rotatiu de 2.6 litres, 4 rotors, i vora 700 cavalls… és simple i llanament espectacular!

Poseu el volum a tope i doneu-li al play!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s