El Porsche 917 del Count Rossi

Curiosa la història del xasís 917-030. Única, de fet. Aquesta unitat del Porsche 917 va ser adquirida l’any 1971 per l’equip Martini Racing. L’any 1974 va ser venuda al Compte Rossi, un milionari excèntric de torn. No el va comprar per competir, com cabria esperar, sino que la seva intenció era homologar-lo per circular per carretera. Tal com sona.

* 1

Les modificacions les va fer la pròpia casa Porsche. Aquestes es reduien bàsicament a un parell de retrovisors adicionals, un nou sistema d’escapament, un interior retapissat en cuir… i un seient adicional per portar un acompanyant. Això per no oblidar el pom del canvi de velocitats de fusta!! Ah, i fins i tot tenia roda de recanvi!

* 2

No obstant les millores per fer del 917 un cotxe més civilitzat, el Comte Rossi va trobar infinitat de problemes per homologar el cotxe a Europa, raó per la qual se’l va endur cap als Estats Units, on encara avui en dia pertany a la familia. Estava matriculat a Alabama, 61-27737. De fet, la persona que el conduïa a Goodwood la setmana pasada era el seu fill.

* 3

Pel que es veu hi ha un segon 917 matriculat i homologat per circular pel carrer. És alemany, i pertany a Joachim Grossmann. En aquest cas el cotxe va ser pintat en blanc i matriculat CW-K 917.

Trobat a SpeedHunters | Wikipedia

2 pensaments sobre “El Porsche 917 del Count Rossi

  1. Els Porsche 917 i els Ferrari 512 eren cotxes “de serie”. La FIA va fer la categoria de Grup 4 per vehicles de serie amb una cilindrada màxima de 5 litres, pensant en que esportius de gran cilindrada d’origen americà participessin a les curses, competint amb els autèntics prototips amb motors més “exprimits” de 3 litres amb la mateixa base que els F1. Però quan la FIA va baixar de 50 a 25 el num de unitats per considerar el cotxe “de sèrie” Ferrari i Porsche es van tirar a la piscina conscients de que era la manera de tenir un cotxe guanyador les 24 h de Le Mans. Com a teòricament cotxès de sèrie duien botzina, roda de recamvi i altres. Es a dir que quan els ferrari i porsche feien un repostatge i camviaven rodes una i altre vegada als boxes de Le Mans, una roda de recamvi “per fer bonic” quedava sota el capó. Al yoube hi han un o dos videos d’alguns 617 capturats quan circulaven pel carrer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s