Goodwood Festival of Speed: fotos… moltes fotos

Amb una mica de retard com sempre (només pensar que encara tinc coses per penjar de Le Mans, que es va disputar fa un més… ja m’entren suors freds) ha arribat l’hora de parlar de Goodwood, possiblement, l’esdeveniment “esportiu” més important… a nivell mundial!

Si no, expliqueu-me on més es poden trobar cotxes tan dispars compartint pista com el ex-NASCAR d’en Jeff Gordon, o el McLaren amb el que en Senna es va coronar campió la temporada 1988… o el Audi R15 TDI que tot just fa un parell de setmanes volava a Hunaudiéres, o tots els Porsche 917 que us pogueu imaginar…

* audi s1* senna

Aquest últim és en Bruno Senna conduint el McLaren que va coronar al seu oncle Ayrton com a Campió del Món l’any 1988. Pel diumenge s’esperava que en Lewis Hamilton agafés el volant del mític McLaren… però dissabte, problemes amb la caixa de canvis van fer que el pobre Hamilton es quedés amb les ganes. Més a munt està l’inconfundible Audi Sport Quattro S1 Pikes Peak, fent la famosa pujada.

* maranello* jaguar

I no només és “circuit” tot el que conforma el Goodwood Festival of Speed. Des de fa un parell o tres d’anys, també es disputa una mena de superespecial de rallys enmig d’un bosc, amb joies com els Audi Quattro S1, els Metro 6R4 o els Lacia Stratos. Bàsicament quasi tots els cotxes de rallys que en algun moment o un altre van destacar hi estaven representats…

* impreza* 405

Aquí va un llistat d’enllaços on podreu trobar un bon grapat de fotos. En especial cal destacar la galeria que ha penjat Autoblog. SpeedHunters no s’ha quedat enrera i ha fet un seguiment espectacular. Hi destaca la celebració del 40é aniversari del Porsche 917, un bon grapat de records i impressions des de la “pujada”, una sèrie de fotos dels cotxes al tram de rallys juntament amb les del paddock de la secció “rally”, així com una mena de corol·lari amb un resum del millor del Festival d’enguany.

Fonts: Autoblog | SpeedHunters

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s