El programa britànic Fifth Gear prova el Tramontana R-Edition!

Em perdonareu el retard… però són coses de les vacances. Farà ja prop d’un mes que el programa britànic Fifth Gear va tenir la oportunitat de provar el a.d. Tramontana R-Edition aprofitant que el cotxe va asistir al Goodwood Festival of Speed. El resultat pel que sembla va ser força positiu, i tot i que la prova la fa en Tom Ford i no en Tiff Needell o en Jason Plato com ens agradaria, no està gens malament! I si no… jutgeu vosaltres mateixos:

Ja els hi anirà bé als amics de Tramontana que s’en parli del seu cotxe, és la única cosa que els hi falta per fer-se un lloc al costat dels grans. I el que és més important: quan es diu algo sobre el cotxe, els comentaris són quasi sempre positius! Un exemple sense anar més lluny són les impressions que es van endur els periodistes d’Autoblog al veure el cotxe no fa gaire a Pebble Beach, Monterrey, California. Cito textualment “In person, the Tramonta R is simply stunning.

tramontanarlive_lead

Més repercusió va tenir la disfressa que va portar el cotxe a un acte a Saint Moritz, on anava decorat com si d’un avió de combat es tractes. Les fotos que va fer David Kaiser del cotxe no van deixar a ningú indiferent… i encara estic esperant la persona que digui que aquella decoració no li anava com anell al dir al Tramontana R-Edition.

Ara… quin és el següent pas? Top Gear? l’Stig? una volta al Nordschleife pot ser? 😛

Font: Autoblog | Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s