Pérez-Sala i el Skyline, al circuit de Alcañiz-Guadalope

2009-09-07_0048

Fa pocs dies penjava jo un video del japonés de turismes de l’any 1990, en una cursa al circuit de Tsukuba, amb els habituals R32 Skyline GT-R Grp. A i els BMW E30 M3. Llavors vaig recordar el cotxe que Luis Pérez-Sala va portar a l’espanyol de turismes, el CET, a principis dels noranta, patrocinat per Nissan i Repsol… però entre una cosa i l’altre, se’m va passar el tema de llarg.

Aquest matí, buscant videos de l’antic circuit de Guadalupe a Alcañiz, un circuit urbà rapidíssim que per pressions de tots costats i boicots varis va ser retirat del calendari, m’he trobat amb aquesta perla: el CET rodant pels carrers del poble aragonés el 1993. Apart d’en Pérez-Sala també hi han un grapat de BMW M3 amb en Bassas en un d’ells… així com noms il·lustres com Villamil, Palau, Pareja… Val la pena veure’l.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s