Singer 911: estic enamorat…

singer_630

La recepta és senzilla: agafar un Porsche 911 (tan se val quin, mentre sigui un fabricat entre 1969 i 1985) i reconstruirl-lo de dalt a abaix. La estampa és espectacular, millor i tot que la dels 911 RS i RSR originals en els que s’inspira, m’atreviria a dir.

Però no tot és estètica en aquest cotxe: primer es deixa la carrosseria neta per poder reforçar-la, s’hi afegeixen barres per fer-lo més rígid… i (ara ve ho bo) es substitueixen els panells de xapa per panells fets en fibra de carbono i acabats en aquest preciós color “racing orange“. Sota el capó? Un motor de 6 cilindres i 3.82 litres refrigerat per aire (com no podia ser d’un altre forma). Amb l’arbre de lleves del GT3, la potència puja fins els 425 cavalls (recordem, refrigerats per aire!!) que el propulsen fins als 100 km/h en 3.9 segons. Clar que els 1088 kilos que pesa també ajuden….

El que ja he dit… estic enamorat.

Web oficial de Singer | Galeria de fotos a Autoblog | Article

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s