Chris Harris’ 911: un altre 911 “original”…

Ahir parlava jo del Singer 911, reinvenció americana de tot un mite com és el 911, amb un motor amb més de 400 cavalls i unes prestacions que res tenen a envejar als moderns 997.

Automàticament em va venir al cap l'”altre” 911… el Green 911 de Chris Harris, ex-presentador d’Autocar i de Drivers Republic. La filosofia és molt similar a la que ha aplicat Singer: agafar un vell 911 T, despullar la carrosseria fins que no en quedi res, reforçar-la i possar-hi barres… i possar-hi un motor prou digne. En aquest cas, es tracta d’un 6 cilindres també preparat a consciència, refrigerat per aire, amb 3.4 litres de cubicatge i amb 320 cavalls. És menys que el Singer… però el pes també és inferior, deixant la bàscula en poc menys d’una tona.

Se’m faria molt difícil haver d’escollir entre l’un o l’altre… però algo em diu que el Green 911 d’en Chris Harris és una mica millor, tot i tenir prop de 100 cavalls menys. Com a mínim això s’interpreta de les seves paraules, on explica tot el que hi ha invertit… tant en diners com en recursos… money is no object… 🙂

Un pensament sobre “Chris Harris’ 911: un altre 911 “original”…

  1. Retroenllaç: Autofarm 911: clàssics moderns « Rennsport | Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s