Un altre garage “ideal”…

Farà cosa d’un més penjava jo unes fotos d’una casa guapíssima, una casa que semblava que hagués estat construida al voltant del Ferrari F355 que hi havia aparcat al garatge: pràcticament des de totes les habitacions, inclós el lavabo, es podia veure el garatge i el que aquest amagava.

Doncs aquí va una segona entrega, un altre garatge “ideal” tot i no tenir un Ferrari tancat a dintre. Com no pot ser d’un altre forma… també ve del Japó:

ex_09_pict7

Trobareu la resta de fotos d’aquest garatge en el Blog de Will Dunkin.

I després miro el meu garatge i veig tota la merda acumulada… les coses que haig de portar a la deixalleria des de fa messos (i anys!)… les estanteries del Ikea repletes de coses que no necessito…

I ja possats… aquí va una tercera casa, impressionant miri com es miri… i amb un Ferrari 412i maquíssim en vermell aparcat a l’entrada:

villa10

Trobareu la resta de fotos d’aquesta Villa 1 holandesa a TheAutoUnion.

No, no és que m’hagi aficionat a l’arquitectura així d’un dia per un altre… però no m’importaria viure-hi en alguna d’aquestes. 😛 Per cert, que després d’investigar una mica he vist que al Japó fins i tot hi ha revistes dedicades exclusivament a això… a retratar garatges i cases de la gent!! Garage Life… ja ho diuen, ja… only in Japan.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s