Car hunting al Japó

El passat més d’Agost vaig tenir la sort i el plaer de visitar el País del Sol Naixent, un país que no em cansaré mai de visitar. I com que el parc automobilístic japonés és un dels més interessants que conec… doncs ahí estava jo, Canon 450D en ma… amagat darrera arbustos, bústies i faroles caçant qualsevol Skyline, Datsun, Audi o Ferrari que se’m creués pel camí. Però millor serà que comencem pel principi…

<<< clica a les imatges per accedir a la Galeria >>>

Audi R8 3

Quan vaig trobar aquest Audi R8 a Ginza… automàticament vaig recordar un reportatge d’Speed Hunters sobre un R8 quasi idèntic circulant pels carrers de Tokyo. Realment… se’m fa difícil imaginar un cotxe que encaixi millor en la nit de la capital nipona que el Audi R8.

BMW E60 M5 2

També de Ginza era aquest espectacular M5, negre de cap a peus. Desconec si era alguna preparació tipus Hamann o el que sigui que se li sembli, però el cotxe sonava molt, però que molt bé. Si allò no era un escapament directe no se jo que seria….

Brabus S-Klasse 1

Sorprenent va ser la quantitat de Brabus que hi havia pel Japó. Diria que no n’havia vist mai cap al carrer, fora dels salons de Ginebra o Frankfurt… i va i en només 10 dies de viatge en trobem mitja dotzena. Em pregunto si hi haurà algun Bullit o algun dels pocs The Black Baron… no se per què no m’extranyaria gens.

Citroën Saxo VTS 1

Un Citroën Saxo VTS al Japó?! WTF?!

Datsun 240Z 4

Probablement la estrella del viatge… del post… i de la setmana. Quan el vaig veure quasi se’m cauen els calçotets a terra!! Maquíssim aquest Datsun 240Z… en serio, no hi ha res que falli… és senzillament perfecte! 🙂

Ferrari 308 GTB 1 Cropped

Aquest Ferrari 308 GTB (o és pot ser un 328?!) se’ns va escapar per molt poc a Osaka. Semblava bastant gordu… i en vista del que tenen per allà, no m’extranyaria que fos una replica del 308 de rallys d’en Michelotto! Em vaig quedar amb les ganes de veure’l d’aprop…

<<< clica a les imatges per accedir a la Galeria >>>

Hummer H2 1

Bling-bling-bling-bliiiing…

K-Car 3 Cropped

Per cotxes raros que no quedi! Allà tenen el que anomenen K-Cars… que són els de les matrícules grogues, i que em sembla que estan limitats a només 1 litre de cilindrada. N’hi ha per triar i remenar… però aquest sens dubte va ser el més “peculiar” que vam veure…

Lamborghini Countach 1 Cropped

Ginza és un lloc especial, molt especial. És el carrer més car del món… i clar, llavors no es d’extranyar que es puguin veure coses com aquest Lamborghini Countach 25th Anniversarie!! Impressionant!

Lamborghini Diablo SV 1 Cropped

… o aquest Diablo, mateix carrer… pocs minuts després 🙂

Lamborghini Murcielago LP640 1

Clar que tampoc van ser els únics Lambos que vam veure en aquest viatge: que dir d’aquest espectacular Murcielago LP640 al carrer de las geishas, a Gion?! Quasi ens dona un infart al veure’l…

Maserati Quattroporte 1

Coolness en estat pur: Maserati Quattroporte negre negre negre. Yummy yummy!

Mazda RX7 3 Cropped

Un altre dels clàssics moderns japonesos: el Mazda RX7…

Mini 6

Chiripa màxima la que vam tenir a Koya-san: només sortir del temple-hostal… veig un Mini Clubman maquíssim carretera avall, seguit d’un Mini verd de competició… i un altre, i un altre. Després vam agafar el bus per fer la visita turística de rigor… i zasss!! Allà estaven tots ben macos, aliniats un al darrera l’altre… on hi destacava especialmeny aquest de verd: se que és tot un atreviment, però diria que en ma vida havia vist jo un Mini tan ben parit com aquest… 🙂

Mini Cooper S Clubman Alpina 1

Clar que per Minis… també n’hi havia dels nous, com aquest preciós Cooper S Clubman amb llantes Alpina. M’encanta…

Mitsubishi Lancer Evo IX Wagon 1 Cropped

Per cotxes raros que només es veuen per allà… aquest Mitsubishi Lancer Evo IX Wagon, el cotxe definitiu per portar la dona, els nens i el gos, de cap de setmana a la muntanya! 😛

Moto 4

I seguint amb coses rares… que tal aquesta Honda NSR 80 (?) en tamany reduït?! És com la de veritat… però en mini!

Neon Spinners 1

Neons i spinners… tot en un. No tinc paraules………..

Nissan R32 Skyline GT-R 9

El Nissan R35 GT-R és el cotxe que en l’actualitat s’emporta tots els titulars… però jo personalment segueixo pensant que el R32 Skyline GT-R és el millor i més guapo dels Skylines que s’han fet mai. Algo així com el BMW E30 M3… però a la japonesa 🙂

Nissan R33 Skyline GT-R 6

Clar que tampoc li faria un lleig a la generació següent… el R33!

Porsche 356 Speedster Replica 4

Curiosa va ser aquesta rèplica de Porsche 356 Speedster (suposo que sobre base Volkswagen Escarabat)… de lluny semblava real i tot!

Renault Clio V6 Mk1 1

Un altre dels “moments” del viatge, quan vam veure aquest preciós Clio V6 Mk1 a prop de Gion, a Kyoto. Més que pel cotxe en si… com a renaulista que sóc, sempre és especial veure algún Renault a un país on aquesta marca no s’importa oficialment.

Subaru Forester STi 1 Cropped

Algo així com el Mitsubishi Lancer Evo IX Wagon del que parlava a dalt… però a la inversa. A casa nostra si que es comercialitza el Subaru Forester, però no amb la motorització que per contra s’ofereix al Japó: el mateix motor que porta el Impreza WRX STi, un bòxer de 2,5 litres i prop de 300 cavalls! Vale… aquest a més duia llantes, suspensió, tubo… però tot i així… maquíssim!

Subaru Impreza 2008 STi 1 Cropped

Imagineu que aneu a un lloc remot, perdut a la muntanya, ple de temples per tot arreu, on regna la tranquilitat i el relax espiritual. Un servidor el primer que va pensar va ser… ok, descansarem de cotxes per un parell de dies… Res més lluny de la realitat: un parell d’hores allà, i apareix aquest Impreza STi preparat que debia venir de fer curves… perquè aquella regió si en algo abundava, era precissament en muntanyes!

Suzuki Jimmy 1

I ja per acabar, tot i que sé que no és precissament un final gaire digne (culpa de l’ordre alfabètic)… especialment després de Ferraris, Datsuns, Lamborghinis i Skylines, està aquest Suzuki Jimmy amb super pneumàtics off-road. El poso senzillament perquè no és el primer que he vist al Japó… i m’ha cridat molt l’atenció. A mi personament m’encanta… 🙂

<<< clica a les imatges per accedir a la Galeria >>>

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s