El clàssic japonés per excelència…

Maquíssim el Nissan Skyline 2000 GT-R que van trobar els paios d’Speed Hunters als voltants de Hakone, al Japó. Com ells diuen, molts dels KPGC10 que circulen són rèpliques… però aquest és real como la vida mismo!

KPGC10-298Untitled-1KPGC10-003KPGC10-267KPGC10-206

La foto amb el Mont Fuji al darrera no hi podia faltar, una estampa 110% nipona! Per cert: la podeu descarregar com a fons d’escriptori a la pròpia web d’Speed Hunters. La restauració ha estat minuciosa fins al més mínim detall… començant per l’interior, on s’hi han afegit barres… i acabant pel motor, on el S20 original de 2 litres i 160 cavalls ha estat treballat a consciència per arribar als 200 cavalls, amb especificacions de cursa! Jo crec que si busques impecable a la Wikipedia… la primera entrada que et surt és aquest GT-R! 🙂

Trobareu més fotos i informació a SpeedHunters.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s