Peak Performace: Grönholm a la Pikes Peak

Si l’altre dia parlava jo de la pujada d’en Rhys Millen a la Pikes Peak, amb el Red Bull Hyundai Genesis… avui és el torn del superstar Marcus Grönholm, qui va participar a la darrera edició, com ja debeu saber, amb un Ford Fiesta.

gronholm-pikes-peak-drift-630

Al darrera d’aquest video hi ha la revista americana Motortrend, que en associació amb Ford i amb Marcus Grönholm, han rendit el seu particular homenatge al famós video Climb Dance, on Ari Vatanen bat rècords amb el Peugeot 405 Turbo 16. I la veritat és que les dos pelis tenen forces punt en comú!

Grönholm, recorden, va finalitzar segon per darrere del quasi-invencible Tobuhiro “Monster” Tajima… qui, per cert, corre sense copilot! Això implica dues coses: que és 80 kilos més lleuger que els Fiestas… i que es coneix el traçat com el palmell de la seva ma. L’altre Ford Fiesta, pilotat per Andreas Eriksson, no va correr la mateixa sort, havent d’abandonar després de sortir-se de la pista en aquest accident:

Peak Performance a SpeedHunters | Racingpasión | Autoblog | Autofiends | Accident de Andreas Eriksson a Autofiends

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s