Valentino Rossi torna a flirtejar amb Ferrari

Una cosa està clara: a Rossi qualsevol cosa amb motor i rodes li agrada. Ho ha provat gairebé tot: des del Mercedes-Benz C-Klasse del DTM al Ferrari F1 de 2007 en uns tests a Cheste passant per alguna que altre incursió en el món dels rallys. I clar… els rumors al voltant del pilot italià, i d’un possible salt de les dues a les quatre rodes estan a la ordre del dia.

La darrera noticia és que Rossi i Ferrari han tornat a compartir titular, i ho han fet a les 6 Hores de Vallelunga, on el pilot italià hi ha prendre part amb un Ferrari F430 GT3 de Kessel Racing.

El fet és que Rossi va demanar a Ferrari una nova oportunitat de rodar amb un cotxe de la casa de Maranello, i aquests li van brindar aquesta possibilitat. El resultat? Tercera posició final, el que no se si de la classificació scratch, o només de la classe GT3. Sigui el que sigui, el que és innegable és que aquest paio és ràpid amb qualsevol cosa que toqui…

Trobat a MotorFull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s