Nissan R35 GT-R GT1, al Nismo Festival 2009

Com cada any, el mes passat es va celebrar el Nismo Festival al Japó. Aquest esdeveniment reuneix a Nissans de competició tant clàssics com moderns (la majoria provinents del All Nippon Super GT) per celebrar un final de temporada com cal. La casa nipona no va desaprofitar la ocasió per presentar davant dels seus l’arma amb la que Nissan pretén dominar els GTs la temporada vinent: el Nissan R35 GT-R GT1.

Aquesta nova categoria debuta l’any vinent al FIA GT, i la seva principal característica és que permet que els cotxes portin motors amb especificacions diferents a les de serie, sempre i quan el motor estigui present en altres cotxes de la marca. En altres paraules, el GT-R GT1 porta un motor V8, mentre que el original és un V6 bi-turbo. Aquest any el GT-R GT1 ha prés part en 4 curses del FIA GT, per poder d’aquesta forma desenvolupar el cotxe de cara al assalt al títol l’any vinent.

A Speed Hunters hi trobareu un complet reportatge fotogràfic del festival (Part 1 | Part 2 | Part 3) i del Nissan R35 GT-R GT1.

Font: Speed Hunters

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s