Foto del dia: Aston Martin One-77

Ho admeto: quan Aston Martin va començar a parlar del One-77… jo vaig ser un dels primers a cagar-m’hi. Si. Cert. Amb un preu d’1.4 milions d’euros (no ens ho podem pirmitirrr això, eh? eh?) el cotxe a simple vista no era més que un DBS recarrossat… una mica en la mateixa línia del Lamborghini Reventon.

Però clar, un va llegint coses del cotxe… i aquest cada cop resulta una mica més interessant: per començar, la carrosseria d’alumini està esculpida a ma… tal i com es feia fa (molts!) anys. El motor és un V12 de 7.3 litres, amb més de 700 cavalls de potència (està clar que el Veyron ha mogut el joc a un altre nivell). La velocitat màxima estarà per sobre dels 350 km/h… que en temps del Bugatti ja no són tan impressionants com ho eren abans, però que Déu n’hi do! I per rematar l’exclusivitat del One-77, només se’n faran 77 unitats (com indica el nom). Em sembla recordar haver llegit no se on… que totes les unitats ja tenien propietari abans i tot que la producció hagi començat!

En definitiva… un cotxàs!

Info: Autoblog | Galeria

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: