Honda i el “nou” NSX al All Nippon SuperGT

Aquest aparatu de la foto és el nou Honda HSV-10 GT, i l’any vinent competirà en el All Nippon SuperGT, el campionat de GT japonés. De moment només ha trascendit aquesta foto (tot i que s’esperen més en els propers dies). El que crida més l’atenció és que el cotxe, per començar, ni es comercialitza: aprofitant una mena de escletxa en el reglament, els d’Honda hi han colat aquest prototip, que va començar la seva vida com el possible successor del Honda NSX (i que ja ve amb molt de retard). El motor serà un V8 de 3.4 litres i prop de 500 cavalls… tot i que això no vol dir res, ja que el reglament dona llibertat total en quan a la mecànica: de fet, el Nissan GT-R també equipa un V8, a diferència del de carrer que va amb un V6 Bi-turbo.

Més o menys ve a ser el mateix que Lexus va fer al Nürburgring amb el LFA, quan els de Toyota van inscriure dos unitats del prototip amb molt bona part de l’equip de proves al darrera. Es van prendre les 24 Hores del Nürburgring com un tests de resistència… i si no recordo malament, el resultat final no va ser del tot desastrós, més aviat al contrari.

Doncs el tema és que Honda ha fet el mateix, així que mentre no arriva el possible substitut del NSX (dígali NSX, dígali HSV, dígali com vulguis) ens podrem conformar amb el HSV-10 GT500 lluitant amb els GT-R GT500 i companyia, als GT japonesos.

Font: Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s