IRC Rally Monte-Carlo 2010

<<< Clica a qualsevol imatge per anar a la Galeria >>>

Millor no podia començar la temporada per Mikko Hirvonen: el pilot finlandès s’ha impossat al Rally Monte-Carlo, prova que dóna el tret de sortida a la temporada IRC, i que tot just ha finalitzat aquest cap de setmana. El pilot oficial de Ford s’ha tret d’aquesta forma el regust amarg que li va quedar la temporada passada, quan va perdre el mundial a la darrera prova enfront de Sebastien Loeb.

Per segon any consecutiu, el rally monegasc no ha estat puntuable pel mundial, sino que ho ha fet pel campionat Intercontinental Rally Championship. Això per un costat ens ha privat de la presència de pilots de la talla d’en Loeb, però que per contra ens ha ofert un ventall molt més ampli de pilots amb possibilitats reals de victòria.

Aquest és el cas del també mundialista Sebastien Ogier, pilot del Citröen Junior Team i protegit d’en Loeb, qui ja va guanyar la edició 2009 del rally monegasc. D’entre la resta de pilots ex-mundialistes que figuraven a la llista d’inscrits hi havien noms com Jan Kopecky, Toni Gardemeister, o els francessos Sarrazin i Vouilloz, juntament amb el campió IRC 2009 Chris Meeke, o la també promesa britànica Guy Wilks.

<<< Clica a qualsevol imatge per anar a la Galeria >>>

El rally va començar dimarts amb un petit tram de 8 kilòmetres que bàsicament servia per establir l’ordre de sortida pel dia següent. Desgraciadament, aquest tram es va cobrar la primera víctima del rally ben d’hora, quan el pilot polac de Renault F1, Robert Kubica, trencava el motor del seu Renault Clio Sport R3. No és que Kubica comptés amb possibilitats de fer gaire cosa al rally, més quan és la seva segona aventura en aquesta disciplina, però sempre és interessant veure com rendeixen aquests pilots en un ambient que no és precissament el seu.

Parlant de debutants, Hirvonen no era l’únic que s’estrenava al campionat, ja que ho feia també el seu cotxe, el Ford Fiesta S2000 preparat per l’equip Ford oficial del mundial M-Sport. Així que a més del fet d’haver-se d’adaptar a un nou estil de conducció (els S2000 han de rodar sempre molt alts de voltes, a diferència dels WRC que comptem amb turbo i molts més baixos), el sots-campió del món ho feia així amb un cotxe que era tota una incògnita en quant a fiabilitat i rendiment.

Era Sebastien Ogier, però, qui marca el ritme des de l’inici de la prova. Desgraciadament, el pilot francés es sortia de la pista a la primera jornada quan uns aficionados van tirar neu a la carretera. En total, el pilot de Peugeot va acabar perdent 2 minuts per tornar a l’asfalt (no va ser l’únic pilot en sortir-se en aquell punt), cosa que l’obligava a atacar sense concessions des d’aquell moment, i deixava a Mikko Hirvonen en el liderat amb una còmode avantatge respecte al també finlandès Juho Hanninen. Qui també havia de dir adéu abans d’hora era el campió 2009 del IRC, el britànic Chris Meeke, al topar amb l’entrada a un pont després de trepitjar una clapa de gel (o verglas!). 😛

<<< Clica a qualsevol imatge per anar a la Galeria >>>

Ogier va anar remuntant posicions a un ritme molt alt, fins al punt d’arribar a l’última jornada encara amb possibilitats reals de victòria: Hirvonen, Hanninen i el francés estaven separats per menys d’un minut. Era la nit del Turini, i la cosa prometia emoció fins el final.

Les condicions dels trams (no només al Turini, sino a tot el rally) eren força canviants, amb un rally que tan bon punt rodava en asfalt sec, com ho feia amb dos dits de neu. Una decisió equivocada podia tenir conseqüències decisives, i això és precissament el que li va passar a l’equip Skoda quan va muntar rodes de claus pel Turini, enlloc dels intermitjos que va muntar la resta. Aquesta decisió va reduir al no res les poques possibilitats que li quedaven a Hanninen de lluitar de tu a tu amb Hirvonen per la classificació scratch.

En el primer tram, Ogier li retallava 10 segons a Hirvonen, colocant-se d’aquesta forma en la segona posició després de superar també a Hanninen. En el segon tram, però, va ser el pilot de Ford qui ampliava de nou la diferència al capdavant de la classificació treient-li 8 segons al francés. Malauradament per Ogier, el seu Peugeot 207 S2000 deia prou en un dels enllaços, cosa que deixava la victòria en mans de Hirvonen, qui no podia debutar de millor forma en el campionat IRC.

<<< Clica a qualsevol imatge per anar a la Galeria >>>

Classificació final:

1 HIRVONEN Ford Fiesta S2000 4:32:58,5
2 HANNINEN Skoda Fabia S2000 + 01:51,4
3 VOUILLOZ Skoda Fabia S2000 + 03:19,1
4 SARRAZIN Peugeot 207 S2000 + 07:25,5
5 KOPECKY Skoda Fabia S2000 + 08:48,7
6 WILKS Skoda Fabia S2000 + 09:24,5
7 MAGALHAES Peugeot 207 S2000 + 09:45,4
8 VIGION Peugeot 207 S2000 + 13:33,5

Més info a Competició.cat | Racingpasión | Speed Hunters

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s