El millor garatge del món – en perill

Si. Ho sé. El “millor garatge del món” pot ser és un títol una mica massa agossarat. O exagerat. Però la revista Architectural Digest em dona la raó: aquest garatge és el guanyador del Design Driven Award 2009. I no només aquesta revista ha sabut reconèixer el bon gust del dissenyador Holger Schubert: Maserati també li ha otorgat un premi similar.

Jutgeu vosaltres mateixos:

Impressionant, oi? No només pel garatge, sino per grigio Ferrari 512 BB que l’ocupa (l’amo també condueix un Maserati Gran Turismo – dígali afortunat). Doncs bé. Aquest tal Schubert va fer construir un pont per unir el saló/sala d’estar amb el carrer, de tal forma que estiguèssin a la mateixa alçada… a més d’instal·lar un sistema hidràulic amb rampes, que fes que el cotxe pogués entrar i sortir del seu racó (amb vistes a Los Angeles, i al Pacífic) sense necessitat d’engegar el motor.

Recorda una mica al garatge que va quedar inmortalitzat a la pel·lícula Ferry Bueller’s Day Off.

El tema és que als veins no hi acaben d’estar gaire a gust amb aquesta construcció al seu costat. Segons ells, el pont és un perill palpable i pot sentar un precedent entre el veinat. He sentit “enveja cotxina”? Quasi. La casa comptava amb tots els permissos de l’administració de Los Angeles, i va costar la friolera d’1.5 milions de dòlars. Com per que ara et surtin uns veins gelossos de la teva sala d’estar i la vulguin tirar a terra.

Fonts: Jalopnik | LA Times | Autoblog | Motorpasión

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s