El nou Audi RS5 es troba amb el vell Quattro

Durant el passat Saló de Ginebra, Audi va presentar el nou RS5, la versió més esportiva del A5, que amb 450 cv està cridat a ser un rival molt i molt serio per al BMW eme-tres. Curiosament, la presentació ha coincidit amb el 30é aniversari del Audi (Ur)Quattro original, que es va presentar a la mateixa fira, l’any 1980. Casualitat? No crec. El nou RS5 no deixa de ser el primer coupé Quattro amb cap i peus des dels temps del… Audi S2? Que dit de pasada, tampoc era cap meravella…

Per tal de celebrar-ho, Audi TV ha publicat un video relativament aburrit (per què negar-ho?) però perfecte pels amants d’Audi… on hi aparèixen els dos cotxes:

Normalment jo sempre em quedo amb el “vell” ja que encara sóc un dels nostàlgics que pensa que quan més vell, més pur… i quan més pur, més divertit (ho diu un que a la familia té un BMW M3 E30 i un Renault 5 GT Turbo). Clar que en el fons mai he estat un super-fan del UrQuattro (si del Sport Quattro, que això és un altre història)… així que per aquest cop, i sense que serveixi de precedent… the winner is… el Audi RS5!

Trobat a Autoblog | MotorFull

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s