Un paio compra dos BMW E30 M3… nous de trinca

El somni eròtic de tot aficionado és el BMW E30 M3, per molts: el cotxe més entretingut de portar que s’ha fet mai. Actualment els preus d’aquestes meravelles de la tècnica oscilen entre els 10,000.- € (per unitats trinxades i ves-a-saber-que-et-trobes-quan-obris-motor) i els 20,000.- € (per unitats cuidades i ben posades al dia). Clar que en cap dels dos casos trobaràs eme-tres amb menys de 100,000 km. Hi han excepcions, com en totes les coses de la vida… però que et diguin que un paio ha trobat no ja un sino dos (!!!) BMW E30 M3 Sport Evolution amb 59 i 47 km respectivament… això ja és haver nascut amb una flor al cul. Increible!!

La història no té desperdici:

L’afortunat en qüestió, mentre del RS Owners Club britànic i col·leccionista de Fords… buscava un RS200. Si, el mateix: la homologació especial del monstre dels grups B, amb 350 cavalls i tracció a les 4 rodes. Quina va ser la seva sorpresa al anar a veure’n un quan va descobrir aquests dos Sport Evos que pràcticament no havien estat tocats en 20 anys. Ni tan sols els havien arrencat!! Un tenia 59 kilòmetres i l’altre només 47. És a dir, que ni tan sols havien arribat a abandonar el concessionari.

El paio va decidir emportar-se el lot senser (RS200 més els dos eme-tres) i un dels dos BMW ja es troba a un servei oficial possant-lo al dia… i és que estar 20 anys parat tampoc és gens bo: juntes de goma reseques, lubricants que s’han de canviar…

Dos eme-tres Sport Evolution. Amb una cinquantena de kilòmetres cadascún. No vull ni pensar quin preu de mercat poden arribar a assolir aquestes dos unitats un cop estiguin ben revisades i llestes per circular de nou… tenint en compte que les versions Sport Evolution, de les que només es van fer 500 unitats a nivell mundial per tal d’homologar les millores en el grup A que participava al DTM, rares vegades baixen de 35,000.- €.

El concepte “pocos kilómetros, siempre en garage” mai havia cobrat tan de sentit…

Trobat a Jalopnik.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s