De Tomaso Guarà

El De Tomaso Guarà és probablement un dels De Tomasos més desconeguts. Fabricat del 1993 al 2004 (quan la empresa va ser liquidada), estava basat en el Maserati Barchetta Stradale de 1991. En total no s’en van fabricar gaires: 10 o 12 Barchettas, uns 50 coupes… i alguns Spyders. Quasi tots ells equipaven un motor V8 d’origen BMW, amb 4 litres de cilindrada i uns modestos 272 cavalls… tot i que les darreres versions portaven un Ford V8 de 4.6 litres i 320 cavalls provinent del Ford Mustang Cobra. Fabricat amb fibra de vidre i kevlar, al voltant d’un xasís d’alumini, el pes no pasava dels 1200 kilos, cosa que el permetia accelerar fins a 100 km/h en menys de 5 segons i agafar una velocitat punta de 275 km/h.

A Autoblog ha aparescut un a la venda a California, equipat amb el motor Ford, per uns $100,000.-. No se si és molt o poc, però tenin en compte que és el darrer De Tomaso en fabricar-se, que només se n’han fabrican uns 70 i que sota la carrosseria de fibra s’hi amaga un autèntic cotxe de curses… no crec que el venedor vagi gaire desencaminat.

Trobat a Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s