La història dels dos M3 nous continua…

M’imagino que tots recordeu la història del paio que va anar a comprar un Ford RS200 i per casualitat es va trobar amb dos eme-tres Sport Evolution nous de trinca. Doncs bé… la història sembla que no acaba aquí, ja que juntament amb els dos BMW i el Ford, el pack també incloïa un espectacular Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II:

Si senyor. Per si els dos M3 (en la seva màxima especificació: motor de 2.5 litres, i 240 cv) no fossin suficients… aquí va el Mercedes-Benz que tot aficionat a les curses de circuit somia: el 190E Evo II. Enlloc dels 190 cavalls del 2.5-16 original, el Evo II tenia el motor de 232 cavalls, juntament amb una aerodinàmica exageradament carregada, i és que per tal d’homologar el grup A que prenia part al DTM alemany, els cotxes de carrer també havien d’incorporar aquestes millores aerodinàmiques (és la raó de ser del aleró regulable en els M3, també).

Amb tot, el afortunat paio que ha fet aquest descobriment s’enporta cap a casa el que probablement sigui el lot de cotxes més impressionant que he vist en molt de temps: un Ford RS200, dos M3 Sport Evolution, i un 190E 2.5-16 Evo II.

Més fotos i info a Jalopnik.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s