El Ferrari de Fernando Alonso

No, no em refereixo al F10 amb el que va guanyar el Gran Premi de Bahrain… sino a aquest:

Ser pilot de Formula 1 té molts avantatges. Entre d’altres, el de poder disposar d’una flota de cotxes a la teva disposició, sempre que ho necessitis. Recordo “quan era jove” i anava a veure els entrenaments de pre-temporada al Circuit, ara ja fa uns anys, que al costat del box de Jaguar, on militava De La Rosa, sempre hi havia un impressionant XKR verd amb llantes daurades en mida 19″. Era el cotxe personal del català. I estic segur que tan bon punt va recalar a McLaren com a pilot probador, el bo d’en Pedro no va trigar ni dos segons en canviar el vell Jag per un SL63 o un SLR.

Alonso no ha trigat ni dos segons en “apropiar-se” un Ferrari. Es tracta d’un dels nous 458 Italia, acabat en blanc perla (ewww!) enlloc del habitual Rosso Scuderia del seu monoplaça… i amb el seu nom bordadet als seients:

Els seients representa que estan fets a mida (segons diu l’article de MotorFull) pel pilot asturià. Tot una mica horterilla si us dic la veritat. Primer pel color, i després pel nom bordat als seients… que són les dues coses que primer faria un narco de Miami Vice. Clar que a cavall regalat…

Fora conyes, a vegades em pregunto els cotxes que deuen tenir tots aquests pilots. Se, per exemple, que Schumacher tenia un Bugatti EB110 SS… així com una bona ristra de Ferraris recopilats en tots els anys que l’aleman va estar a la Scuderia. O que Jean Alesi tenia un F40, un Delta Integrale pintadet de Martini (no m’extranyaria que fos un ex-oficial) i un Fiat Nuova 500 (el clàssic) per la seva dona.

Trobat a MotorFull.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: