Porsche a les 12 hores de Sebring 2010

Les 12 hores de Sebring 2010 han estat especials per Porsche: enguany fa exactament 50 anys de la seva primera victòria amb el Porsche 718 RS 60, en mans de Hans Herrmann i Olivier Gendebien. El cotxe tenia un petit motor d’1.6 litres i només 160 cavalls de potència, suficient per proclamar-se guanyadors de la prova, per davant de cotxes molt més competitius.

És per això que Porsche ha presentat un altre dels seus grans videos. En aquest cas apareix el 997 GT3 RSR de l’Equip Flying Lizard, que aquest any competia amb dos unitats, al costat del RS 60 amb el que el pilot alemany Hans Herrmann va aconseguir la victòria. El pilot aleman té fins i tot el plaer de rodar de nou en el traçat americà (ple de bots, pel que es veu al clip) al damunt del 718: el so és espectacular!

El pots veure el HD en aquest enllaç:

Porsche at the 2010 12 Hours of Sebring from TangentVector on Vimeo.

Via TheAutoUnion | Info: Wikipedia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s