Un Ferrari F50 amb escapes Tubi: inmillorable?

No se si coneixereu la firma Tubi. És una empresa especialitzada en tubs d’escapament. Va començar la seva singladura fabricant peces per la Formula 1, i té les seves instal·lacions a la encantadora vila de Maranello. Amb això està tot dit, oi? Des del 1987 ha fabricat escapes per Ferraris, Lamborghinis i Maseratis.

Apart d’un so d’aquests de traca i mocador, de vegades la banda sonora que brinden els Tubis ve acompanyada de focs artificials per deleit dels vianants i automobilistes que estiguin per allà. I per mostra, un botó:

El Ferrari F50 pot ser no serà la bèstia parda que era el F40, o l’escaparat tecnològic que va ser el Enzo… tampoc és el Ferrari més maco mai fabricat. Però una cosa segura, el seu motor V12 de 4.7 litres, derivat directament de la Formula 1, és un dels que millor sona…

Via Autoblog | Web oficial: Tubi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s