Conduir un cotxe de veritat com en un videojoc no és tan fàcil com sembla…

Normalment, quan juguem a videojocs de cotxes, molts cops fem servir la vista en tercera persona, aquella on es veu el cotxe sencer des del darrera. Quasi sempre tenim també disponible la visió interior, com a la vida real, però no se si és precissament per això, perquè sempre ho veiem així, que en el món dels videojocs sempre acabem optant per la vista “a tercers”.

La peculiar gent de Rooster Teeth ha volgut possar en pràctica aquesta forma “virtual” de conduir aplicant-la a un cotxe de veritat. Per això, li han tapat totes les finestres i els parabrises a un pick-up, deixant l’habitacle completament aïllat del món exterior, fora d’una petita pantalla on surt el que capta una càmara enganxada al darrera. El resultat és, si més no, curiós…

Sort que la prova l’han fet en un circuit tancat i que després de tot, les úniques víctimes han estat uns ninos de goma i multitut de cons… que si s’arriba a possar en pràctica en carretera oberta, la cosa hagués estat ecatòmbica.

Via Jalopnik.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s