Foto(s) del dia: Mercedes-Benz SLS AMG GT3

Clica a les imatges per veure-les en alta ressolució…

Aquest SLS AMG GT3 és la proposta de Mercedes-Benz al BMW Z4 GT3 i el Audi R8 LMS. I si us sóc sincer… m’encanta. Ara posats a somiar… per que no ens donen una versió Black Series de carrer amb aquesta aerodinàmica… o ja possats, per que no desenvolupen una versió GT2 ara que està tan concurrida?

El motor és el mateix V8 atmosfèric de 6.3 litres (6.2 en realitat… coses del màrketing) i a la espera de que la FIA el capi en major o menor mesura (a principi de temporada, s’intenta nivellar el rendiment de tots els cotxes amb brides específiques per cada unitat)… se suposa que la potència hauria de rondar els 600 cavalls, segons on llegeixis. Una mica optimista, crec jo. Més aviat hauria de rondar els 450 cavalls…

Trobareu més fotos en alta ressolució a NetCarShow.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s