Bel&Bel i el sofà creat a partir d’un Seat 600

Bel&Bel és un estudi creatiu que es dedica a recuperar velles Vespes per re-convertir-les en objectes de disseny: taburets, cadires… Entre el seu catàleg m’ha cridat (i molt) l’atenció un espectacular sofà creat a partir d’un Seat 600 D:

Aquest sofà-600 és molt més del que es veu a primera vista. Totes les peces de la carrosseria pertanyien a un vell 600 D original, i degut al mal estat en que es trobaven, han estat restaurades de la mateixa forma que ho pugui estar qualsevol 600 “clàssic”. Però no queda aquí la cosa: els fars són totalment funcionals, la tapisseria era d’un Seat 124, i a la part posterior s’hi amaga un petit refrigerador amb mini-bar (recuperat també d’un hotel). I per si tot això no fos poc… també compta amb un sistema d’audio amb dock per l’iPod. Es pot demanar més?

Doncs si. Perquè Bel&Bel també ofereix en el seu catàleg un peculiar equip de música construït a partir del capó-motor d’un 600:

El CD 600 s’ofereix en diferents versions: un simple radio-CD, amb un dock per l’iPod, amb un vell Discman, amb pantalla LCD, o un sent simplement un prestatge per guardar-hi els compactes. Totes les peces, al igual que passa amb el sofà-600, han estat recuperades de vells 600, que estaven destinats a podrir-se al desguaç.

M’imagino que el preu tan d’una cosa com de l’altre han de ser escandalossos (és el que hi ha quan es parla de disseny) però aquest 600 realment quedaria bé al saló de casa, sempre i quan a la parenta li semblés bé, que ja se sap com van aquestes coses…

Enlaç oficial: Bel&Bel Estudi Creatiu.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: