Un altre casa per caure d’esquena… també al Japó

A aquest ritme, aviat hauré de crear una secció exclusiva amb el nom de “cases freakies d’aficionats al motor amb massa calers a la butxaca“. O algo similar. Si fa unes setmanes parlava d’una casa nipona on un BMW E30 M3 tenia un especial protagonisme (per no mencionar la del 512BB a California, o la del F355 també al país del sol naixent) aquí va una de semblant.

En aquest cas, enlloc de BMWs o Ferraris… tenim Lamborghinis. Un espectacular Countach Anniversary Edition i un Diablo blau que fan caure d’esquena. Però el millor de tot és el sistema pel qual podem gaudir del Countach des del sofà de casa. Es tracta d’una plataforma elevable que ens porta el cotxe del garatge directament al saló, ideat per l’arquitecte japonés Takuya Tsuchida (res a veure amb Keichii Tsuchiya).

No hi ha res com tenir diners que el surtin pe rles orelles…

Via Autoblog – on trobareu algunes fotos més…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s