Foto del dia: un GT-R sense aleró…

La eterna pregunta: aleró si, o aleró no? Jo no es que sigui precissament fan dels alerons. Trobo que trenquen la linia del cotxe, en la majoria dels casos… i que molts cops, la única funció que tenen és la de poder-hi deixar els cubates al pàrking de la discoteca de torn. Clar que hi ha (poques) exepcions, com en tot. Tant el Lancer com el Subaru Impreza queden mitjanament bé… o dit d’un altre forma, sense aleró els hi falta algo. Probablement sigui de tant veure’ls… que un s’acostuma a tot, però el fet és que aquests dos són els dos únics cotxes “generalistes” amb aleró (el GT3 RS també en porta… i m’agrada) que m’agraden.

Aquí va aquesta foto d’un Nissan GT-R. La veritat és que no m’havia plantejat fins ara si li quedava bé o malament l’aleró que porta el R35… però vista la foto, m’atreveria a dir que quasi que queda millor i tot sense.

Via Speed Hunters.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: