Ken Block ja prepara la Gymkhana III… en un Ford Fiesta

En vista de l’estrepitós fracàs que està sent la participació de Ken Block al Mundial de rallys amb el Focus WRC… sembla que el americà ha decidit torna a centrar-se en els videos que tan famós el van fer. Per la tercera entrega del hit youtubero que són les Gymkhanas… Block ha deixat aparcat el Subaru Impreza STi i s’ha decidit per un Ford Fiesta (coses de contracte, m’imagino).

Però pel que es veu no és un Fiesta qualsevol. Ni tan sols un Fiesta S2000 qualsevol. És un Fiesta preparat per Motorsport Olsbergs Evolution (els mateixos que van participar a la Pikes Peak l’any passat amb Marcus Grönholm). El cotxe deu tenir trope-cents cavalls només veient com sona… i segons la noticia, pot fer els 100 en només 2 segons. Si. Vale. Com la resta de cotxes de rallys. Segons el propi Block, “el cotxe té un set-up d’asfalt, però que es comporta com si fos de terra“… usease: cantos, cantos i més cantos. I molta fumera, també.

De moment, aquí va aquest petit teaser…

Via Racingpasión.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s