Un Mini que no és tan Mini…

Quan he vist aquesta foto no he pogut evitar somriure. Que els cotxes s’han anat fent grans amb el temps, és un fet. Només cal donar un cop d’ull al Golf Mk1, que per tamany s’apropa més al actual Volkswagen Polo que al Golf Mk6. I podria tirar-me hores amb més exemples: el nou Fiat 500 en relació al microscòpic Nuova 500 dels seixanta; el Renault 5 Copa en relació al Clio actual…

Però el que es veu en aquesta foto va una miqueta més enllà. Vale, cert… el cotxe “modern” no és realment l’equivalent del Mini original, sino el tot-camins Mini Countryman. Però el que està clar és que el “nou” quasi duplica en tamany al “vell”… en una relació que sembla més un problema de gegantisme (si, com el de Roberto Dueñas) que cap altre cosa…

Tan de bo algú s’animés a treure un cotxe petit i compacte respectant les mides dels cotxes d’abans… que fins i tot el petit Renault Twingo és més gran que el meu GT Turbo! Tant costa crear un petit utilitari de 900 kilos amb un motor de 130 cavalls? Jo no crec que sigui tan difícil…

Via MotorFull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s