Un passeig pel McLaren Technology Center…

Durant la presentació del nou McLaren MP4-12C, que va tenir lloc ara fa unes setmanes, a part de poder veure 21 McLarens juntets l’un al costat de l’altre… els periodistes van poder gaudir d’una jornada de portes obertes al McLaren Technology Center, la seu del equip de Formula 1 (i de McLaren Automotive, també), situada a la població de Woking. Un aconteixement que no passa tots els dies…

Speed Hunters van ser alguns dels afortunats (el MTC no està obert al públic, precissament), i en aquest genial article ens mostren una visió idíl·lica del que un visitant es pot trobar entre les parets dissenyades per Norman Foster (el mateix Norman Foster que va dissenyar la Torre de Collserola, o la cancelada? remodelació del Camp Nou). I la cosa és veritablement espectacular…

Des del McLaren guanyador de les 24 hores de Le Mans 1995, fins els Formula 1 que van fer campions a Lewis Hamilton, Emerson Fittipaldi o Ayrton Senna; des d’un Indycar fins al cotxe amb el que Bruce McLaren va debutar en competició quan tenia 15 anys; des d’una barchetta Can-Am fins al GTR Longtail de 1997, des d’un F1 de carrer fins al SLR Stirling Moss (fruit de la col·laboració de McLaren amb Mercedes-Benz). I com a guinda del pastís… el prototip XP1-LM del McLaren F1 LM, el millor cotxe fabricat mai per l’home. Im-pressionant…

Curiosament, aquest prototip XP1-LM va ser l’objecte d’una promesa que Ron Denis (molt temerari, ell) va fer al seu protegit Lewis Hamilton: si guanyava el títol a la primera, o en guanyava tres de no-consecutius… el LM era seu. Poca motivació debia tenir el pilot britànic…

Aquest és possiblement, el lloc de feina més envejat del món…

Via Speed Hunters.

PD.- M’acabo d’adonar que ja havia penjat una entrada similar fa 2 anys… en aquest cas publicada per Jalopnik.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s