El Pagani Zonda R, a Shanghai

Fa uns dies es va celebrar a Shanghai el Supercar Carnival, una mena de saló al aire lliure de cotxe de super luxe. I quan dic “super”, vull dir SUPER luxe. Em refereixo a trastos del tipus Bugatti Veyron, 9ff GT2, Edo Competition Ferrari Enzo… ja sabeu, d’aquells que no es veuen cada dia. Ni tan sols en ocasions especials. L’esdeveniment va tenir lloc al traçat de Shanghai, el mateix circuit que fa servir la Formula 1 quan van de visita a la Xina. I com cada any, els organitzadors van voler premiar el cotxe que fes la volta més ràpida.

I qui va ser el guanyador? Doncs el Pagani Zonda R… el mateix Pagani que val 1,6 milions d’euros… el mateix Pagani que té un motor V12 AMG de 750 cavalls… el mateix Pagani que pot fer els 100 en 2,7 segons. Aquí està el video:

Ojo al so, que posa els péls de punta…

De totes formes, amb raó va ser el “guanyador”. Fàcil ho tenia sent com és un cotxe de circuit en tota regla. Com el Ferrari FXX, el 599XX o el Maserati MC12, són cotxes que ni estan homologats per la carretera, ni per competir en cap esdeveniment esportiu. Són, senzilla i purament, cotxes de “recreo” en tota regla…

Via MotorFull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s