Only in Japan: un Shelby Cobra en versió “baby”

Digueu-me que veieu a la foto. Un Shelby Crobra 427, pot ser? Rodejat de atractives mosses nipones? Cert. Bé. Quasi.

Això que veieu no és un Cobra real. Ni porta un motor V8. Ni molt menys cubica 7 litres de cilindrada. Res més lluny de la realitat. Aquest Baby Cobra, com s’anomena, és precissament això: una versió baby, mini, de butxaca, del clàssic esportiu americà. No se si sou familiars amb el concepte K-Car japonés (segur que de jugar al Gran Turismo algo us sona): bàsicament es tracta de cotxes amb cilindrades inferiors a 1 litre, molt populars al país del sól naixent, ja que entre d’altres coses, paguem menys impost de circulació.

Aquest Baby Cobra està basat en un d’aquests esportius de la classe K-Cars: el Suzuki Capuccino (a la foto de dalt podeu veure un munt d’aquests Capuccinos, al fons). El motor, irónicament, no cubica ni una dècima part del que subicava el Shelby original. Dels 7 litres del monstruós V8 americà… el Baby Cobra equipa un petit 3 cilindres de 660cc en la versió bàsica. Sempre queda la opció d’equipar el motor més potent de 720cc i turbo, que dona 158 cavalls. Clar que tot i així… les prestacions encara es queden a anys llum de les del Shelby 427 original.

El preu no és precissament barat: amb un preu base de 32,400€… a menys que posem dos o tres opcions, aquest es dispara considerablement. Haig de dir que em sembla perfecte que existeixin opcions com aquesta, per la gent que vol un clàssic com el Cobra pel dia a dia, amb costos de manteniment sota mínims, i a qui no li preocupin les prestacions. Però jo personalment abans em quedo amb una de les mil-i-una rèpliques que hi ha d’aquest cotxe al mercat.

Baby Cobra official website | Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s