Alguersuari a la platja…

Amb aquest títol, un es podria imaginar que tinc fotos exclusives de Jaume Alguersuari de vacances a la platja amb una rossa despampanante. Res més lluny de la realitat. Es tracta de Jaume Alguersuari, si. A la platja, cert. Però enlloc d’una rossa descomunal, el jove pilot apareix amb el Red Bull. Si, amb el Formula 1. A més de 180…

Es tracta d’un d’aquests roadshows que tan de moda s’han posat últimament. En aquest cas va tenir lloc a la República Dominicana. I pel bé de motor, espero que estigués a les últimes… ja que no crec que la sorra de platja, per fina que sigui… sigui molt amiga de la mecànica. Més encara de la d’un Formula 1… que per poc que falli, se’n va tot a la merda.

Via MotorFull.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s