Concentració de BMW E30 M3 al Nürburgring, allà estarem…

El proper 26 i 27 de Juny, tindrà lloc al Nürburgring una concentració de eme-tres (els bons, els E30) al circuit alemany del Nürburgring. I oh, quina casualitat! És el mateix cap de setmana que TheAutoUnion ha triat per fer la seva reunió anual al Nordschleife, el Rebel Run 2010. I com a bons freakies que som d’això del motor i els cotxes… doncs allà estarem – el meu germà amb el M3 i un servidor amb el Renault 5 GT Turbo (que ahir per fi va tornar a la vida després de 6 messos d’hivernació!!).

Ens vam enterar d’aquesta concentració a través d’uns amics del meu germà, que també hi aniran amb els seus eme-tres (incloent el crack dels rallys David Abad!). Avui mateix he enviat un mail al organitzador per formalitzar la nostra inscripció.

Aquesta és la macchina amb la que hi anirem: un E30 M3 del 1987, amb el motor re-fet de dalt a abaix… una joia:

Nosaltres arrivarem dijous a la nit després de patejar-nos mitja Europa a pas de tortuga (110-120 km/h… una odissea tenint en compte que el R5 no té ni aire acondicionat ni radio!!)… i divendres de bon matí ja farem la inscripció. Els organitzadors han triat el paddock del traçat de Gran Premi per fer la trobada, compartint instal·lacions amb la Radical Eurocup i no se quina altre cursa que es celebrarà al traçat “curt”. Per la tarda, tourist farten de 14:30 a 19:30… i dissabte, el plat gros.

A les 17:30 hi ha programada una volta en plan formació amb tots els eme-tres inscrits (de moment, ja hi han 54.. 12 d’ells espanyols). No se si quedar-me a Brünchen per fer fotos des de fora, o prendre part activament en la rua des de dins del cotxe… difícil elecció. Molt difícil. Posteriorment, de 18:00 a 19:30 el circuit tornarà a obrir per tothom (havia mencionat que el tancaran exclusivament pels M3?!)… així que més voltes i més fotos.

I diumenge… doncs tot el dia rodant pel circuit, el que ens deixin i mes. Jo he llogat un Golf GTI DSG per no destrossar el GT Turbo (que el porto només per estar moralment autoritzat a enganxar-li la pegatina del Ring) i el meu germà farà el mateix, dissabte, amb un BMW 318ti Compact… per no abusar del eme-tres. Ell estarà limitat a només 4 voltes… tot i que tenint present que l’any passat en va fer 19 amb el Cupra TDI en només dia i mig… aquest any no crec que baixi de la dotzena. Tentacions, tentacions…

Aquí estan els horaris…

  • Divendres:

12:00-14:00 Meeting area paddock GP circuit
14:30-19:30 Tourist lapping Nordschleife

  • Dissabte:

10:00-23:00 Meeting area paddock GP circuit (there will be a tent and seating area as well)
14:00-17:00 Viewing areas on the Nordschleife during RCN (Brünnchen, Pflanzgarten, usw)
17:00-17:30 Meeting point for parade lap
17:30-18:00 E30 M3 parade lap on the Nordschleife
18:00-19:30 Tourist lapping Nordschleife
20:00-23:00 Tent at paddock GP circuit (Food & Drink will be provided)
08:00-12:00 For participants of the GLP Nordschleife
14:00-17:30 For participants of the RCN Nordschleife

  • Diumenge:

10:00-18:00 Meeting area paddock GP circuit
09:00-19:30 Tourist lapping Nordschleife
20:00-23:00 Local restaurant (for those that stay until Monday)

Dissabte al matí, per cert, el més probable és que ens apropem a Spa-Framcorchamps a veure la cita de les International GT Open. Només 150 kilòmetres separen els dos circuits, i només per veure el desnivell que té la curva d’Eau Rouge… crec que ja val la pena l’escursió.

Enllaç a la Trobada de BMW E30 M3, M3 Tech Forum | TheAutoUnion Rebel Run 2010

Anuncis

One thought on “Concentració de BMW E30 M3 al Nürburgring, allà estarem…

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: