Concentració de BMW E30 M3 al Nürburgring, allà estarem…

El proper 26 i 27 de Juny, tindrà lloc al Nürburgring una concentració de eme-tres (els bons, els E30) al circuit alemany del Nürburgring. I oh, quina casualitat! És el mateix cap de setmana que TheAutoUnion ha triat per fer la seva reunió anual al Nordschleife, el Rebel Run 2010. I com a bons freakies que som d’això del motor i els cotxes… doncs allà estarem – el meu germà amb el M3 i un servidor amb el Renault 5 GT Turbo (que ahir per fi va tornar a la vida després de 6 messos d’hivernació!!).

Ens vam enterar d’aquesta concentració a través d’uns amics del meu germà, que també hi aniran amb els seus eme-tres (incloent el crack dels rallys David Abad!). Avui mateix he enviat un mail al organitzador per formalitzar la nostra inscripció.

Aquesta és la macchina amb la que hi anirem: un E30 M3 del 1987, amb el motor re-fet de dalt a abaix… una joia:

Nosaltres arrivarem dijous a la nit després de patejar-nos mitja Europa a pas de tortuga (110-120 km/h… una odissea tenint en compte que el R5 no té ni aire acondicionat ni radio!!)… i divendres de bon matí ja farem la inscripció. Els organitzadors han triat el paddock del traçat de Gran Premi per fer la trobada, compartint instal·lacions amb la Radical Eurocup i no se quina altre cursa que es celebrarà al traçat “curt”. Per la tarda, tourist farten de 14:30 a 19:30… i dissabte, el plat gros.

A les 17:30 hi ha programada una volta en plan formació amb tots els eme-tres inscrits (de moment, ja hi han 54.. 12 d’ells espanyols). No se si quedar-me a Brünchen per fer fotos des de fora, o prendre part activament en la rua des de dins del cotxe… difícil elecció. Molt difícil. Posteriorment, de 18:00 a 19:30 el circuit tornarà a obrir per tothom (havia mencionat que el tancaran exclusivament pels M3?!)… així que més voltes i més fotos.

I diumenge… doncs tot el dia rodant pel circuit, el que ens deixin i mes. Jo he llogat un Golf GTI DSG per no destrossar el GT Turbo (que el porto només per estar moralment autoritzat a enganxar-li la pegatina del Ring) i el meu germà farà el mateix, dissabte, amb un BMW 318ti Compact… per no abusar del eme-tres. Ell estarà limitat a només 4 voltes… tot i que tenint present que l’any passat en va fer 19 amb el Cupra TDI en només dia i mig… aquest any no crec que baixi de la dotzena. Tentacions, tentacions…

Aquí estan els horaris…

  • Divendres:

12:00-14:00 Meeting area paddock GP circuit
14:30-19:30 Tourist lapping Nordschleife

  • Dissabte:

10:00-23:00 Meeting area paddock GP circuit (there will be a tent and seating area as well)
14:00-17:00 Viewing areas on the Nordschleife during RCN (Brünnchen, Pflanzgarten, usw)
17:00-17:30 Meeting point for parade lap
17:30-18:00 E30 M3 parade lap on the Nordschleife
18:00-19:30 Tourist lapping Nordschleife
20:00-23:00 Tent at paddock GP circuit (Food & Drink will be provided)
08:00-12:00 For participants of the GLP Nordschleife
14:00-17:30 For participants of the RCN Nordschleife

  • Diumenge:

10:00-18:00 Meeting area paddock GP circuit
09:00-19:30 Tourist lapping Nordschleife
20:00-23:00 Local restaurant (for those that stay until Monday)

Dissabte al matí, per cert, el més probable és que ens apropem a Spa-Framcorchamps a veure la cita de les International GT Open. Només 150 kilòmetres separen els dos circuits, i només per veure el desnivell que té la curva d’Eau Rouge… crec que ja val la pena l’escursió.

Enllaç a la Trobada de BMW E30 M3, M3 Tech Forum | TheAutoUnion Rebel Run 2010

Un pensament sobre “Concentració de BMW E30 M3 al Nürburgring, allà estarem…

  1. Retroenllaç: Concentració de BMW E30 M3 al Nürburgring « Colla Verglas Foto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s