24 hores del Nürburgring: un parell de voltes onboard

No vull ser pessat, però és que un esdeveniment com les 24 hores al ‘Ring donen per molt. Per massa. I avui toca penjar un parell de voltes onboard durant la èpica cursa que fa un parell de setmanes es va emportar BMW amb el M3 GT2 del Team Schnitzer.

El primer video correspon a la primera volta de la cursa, damunt d’un Porsche 997 GT3 Cup conduit per Tom Coronel. El mateix Tom Coronel que corria amb un Seat Leon TDI al Mundial de Turismes. Impressionant…

La banda sonora la posa Porsche.

El segon clip correspon a una volta nocturna. La pell de gallina. En serio. Una cosa és rodar a un ritme fortíssim durant el dia… però fer-ho durant la nit, endintzant-se en els boscos amb la poca llum que proporcionen els fars… i amb l’afegit dels mil-i-un doblats que has de passar sense pedre la concentració… a mi em sembla que m’explotaria el cap. El cotxe és un Aston Martin V8 Vantage N24, corresponent a la classe GT4.

En serio. Algun dia correré aquesta cursa.

Volta del Porsche, via Speed Hunters | Volta del Aston Martin, via Bridge to Gantry.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s