24 hores del ‘Ring: 13ª posició absoluta en un Porsche GT3 RS de carrer

La setmana pasada les 24 hores del Nürburgring van arribar a la seva fi, amb el BMW M3 GT2 del Team Schnitzer proclamant-se guanyador absolut. Va ser aquesta la primera victòria de BMW després de 4 anys de domini incontestable per part de Porsche, amb els GT3 RSR de l’equip “local” Manthey Racing.

Lluny dels flaixos i del cava al podium, un Porsche 997 GT3 RS va finalitzar la cursa en la 13ª posició, a tan sols 9 voltes del BMW guanyador. Això no pasaria de ser una simple anècdota si no fos pel fet que el cotxe en qüestió estava inscrit sota els colors oficials de Porsche, i era una unitat total i absolutament de carrer (tan sols comptava amb les mesures de seguretat necessàries per poder prendre part a tan mítica cursa: barres, extintors…).

fins a tal punt era un cotxe de carrer, que va cobrir la distància entre les instal·lacions de Porsche a Weissach i el circuit del Nürburgring, uns 200 kilòmetres, per carretera. Un GT3 RS, en definitiva, com el que et puguis trobar a qualsevol concessionari Porsche que et puguis trobar.

El cotxe va aconseguir classificar-se en la posició 42 de la graella, per acabar la cursa en una més que meritòria 13ª posició final, quedant per davant de molts cotxes molt més preparats (entre d’altres, algun Porsche 997 GT3 Cup de curses).

Els pilots escollits per a aquest repte de Porsche en col·laboració amb la revista alemana Sport Auto van ser el pilot alemany ex-DTM Roland Asch, juntament amb Patrick Simon, que feien equip amb els periodistes Chris Harris i Horst von Saurma. Una de les places estava reservada en un principi pel propi Walter Röhl, però problemes físics d’última hora li van impedir poder prendre part a la cursa.

Després de la cursa, el cotxe va tornar a recòrrer els 200 kilòmetres que separaven Nürburgring de Weissach. En total, 27 hores de màxima exigència per un cotxe de carrer, que es van saldar sense cap mena de problema, a excepció d’algun que altre cop sense importància. Només van haver de canviar els frens davanters a mitja cursa, un canvi que, de fet, ja estava programat.

Queda clar, doncs, que el GT3 RS, amb el motor bòxer de 3.8 litres i 444 cavalls de potència, no és només rapidíssim, sino que a méa a més és fiable i a proba de bombes.

Via WorldCarFans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s